RING OSS - 024-334 30 68

Flyttfirma Borlänge

RING OSS - 024-334 30 68

Om oss

Två flyttgubbar flyttar en soffa.

Med över 10 års erfarenhet i branschen kan vi garantera er att vi utför tjänster av högsta kvalité, oavsett var och när du ska flytta. Vi är otroligt måna om att alla våra kunder ska känna att de är i trygga händer med oss, och därför strävar vi efter att alltid erbjuda personliga bemötanden och kundanpassade lösningar. Kontakta oss idag så ser vi till att din flytt går som en dans!

Flyttfirma i Borlänge

Om du är i behov av flytthjälp kan du anlita oss som din flyttfirma i Borlänge. Vid behov erbjuder vi även förstklassig flyttstädning för att ditt bostadsbyte ska gå så smidigt som möjligt. Vi är öppna för förslag och tar gärna emot nya kunder, där vi tillsammans ser till att hitta bästa möjliga lösning för just era behov.

Vi är en pålitlig flyttfirma i Borlänge som strävar efter att upprätthålla vår nöjda kundbas genom att utföra arbeten av högsta kvalitet i alla lägen, oavsett om ni är i behov av en flyttstädning eller en fysisk flyttfirma i Borlänge. Med vår hjälp kan din dröm om att flytta bli till verklighet, där vi hjälper dig med allt det fysiskt krävande arbetet under processen.

Professionell flyttfirma i Borlänge

Genom att anlita oss låter du en riktigt professionell flyttfirma i Borlänge hjälpa dig med flytten. Vi är din flyttfirma i Borlänge, och vi har något att erbjuda för alla!

Det finns ingen tvekan om att vi kan underlätta din flyttprocess. Vi erbjuder kundanpassade lösningar efter dina behov, så att vi kan leverera bästa möjliga service efter dina förutsättningar. För privatkunder kan vi erbjuda RUT-avdrag som dras av direkt på fakturan. Läs mer om vilka regler som gäller för RUT-avdrag här.